.

.

Sunnymall Podesivi kapu sa kopčom Veliki šešir za žene Western Western Cowgirl kapa s velikim pričvršćivanjem od sunca za zaštitu od sunca

Sunnymall Podesivi kapu sa kopčom Veliki šešir za žene Western Western Cowgirl kapa s velikim pričvršćivanjem

KM 11.40

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Sunnymall iz Joybuy Marketplace Opis :
Naš svestrani i elegantan šešir, savršen za sve vaše vanjske avanture! Napravljen sa visokokvalitetnim poliesterskom materijalom, ovaj šešir je prozračan, udoban i pogodan za svakodnevno trošenje. Veliki šešir pruža odličnu zaštitu od sunca, pokrivajući široko područje, dok omogućava rasipanje topline i ventilacije, tako da možete ostati cool bez ugrožavanja frizure. Podesivi dizajn kopče osigurava savršeno uklapanje za vaš obim glave, nudeći ugodno nošenje iskustva. Bilo da putujete, biciklizam ili jednostavno uživate na otvorenom, ovaj šešir je obavezan dodatak.
sa izdržljivim konstrukcijskim i trendi dizajnom, naš šešir je izgrađen da izdrži strogosti bilo kakve aktivnosti na otvorenom. Visokokvalitetni poliesterski materijal osigurava dugotrajne performanse i lako održavanje. Možete vjerovati da ćete ovaj šešir biti na bezbroj avanturama bez gubitka oblika ili boje.
ne samo da ovaj šešir ne pruža praktičnu zaštitu od sunca, već dodaje i dodir u bilo kojem odjećom.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe