.

.

Ženski držač za usne za usne balzam za usne Chapstick torbica arrow Arrow Wave uzorak Key prstenaste torbe (velika strelica, šarena strelica, c

Ženski držač za usne za usne balzam za usne Chapstick torbica arrow Arrow Wave uzorak Key prstenaste

KM 12.49

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis
r Nikada ne gubite taj šape ili balzam za usne; Držači Easy Clip za privjesak za ključeve, torbicu, ruksak ili bilo gdje drugdje se nalazite posezanje za svoj Chapstick. Čini sjajan poklon za sve uzraste. Savršeno drži sav balzam za usne u standardnim veličinama kao što su Chapstick itd. Jednom u vašem životu, potpuno završiti cijev balzam za usne!
r. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : pamuk i metal. - Veličina : 14,5x4,3x0,5cm. - Nikada ne gubite u kapeljicu ili balzam za usne; Nikada više ne potražite kapeljiku; Priložite ga na jedno mjesto i zadržite ga tamo! Upotrijebite ove držače u Chaplicku kako biste bili sigurni da uvijek znate da imate svoj omiljeni balzam za usne u dohvatpu. - Kad ne skladištite svoje omiljene kapeljice ili ruž za usne, materijal vam ne smeta. Dolazi sa čvrstim spremnim za upotrebu kopče koja se može pričvrstiti na različite lokacije, izvan vaših očekivanja.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe