.

.

HonRane pune boje šljiva šal set Pleteni šal set sa zimskim runom oblozi za pletenje panie šal šal set sa zaštitom u ušima čvrsta boja

HonRane pune boje šljiva šal set Pleteni šal set sa zimskim runom oblozi za pletenje panie šal šal set

KM 21.41

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis :
Naš pleteni šal šal, savršen dodatak za te hladne dane! Ovaj set je dizajniran s udobnosti i stilom na umu Elastični materijal čini ga pogodnim za ljude s različitim razborima glave, osiguravajući odgovarajuće za sve. Dizajn čvrstih boja dodaje dodir jednostavnosti i svestranosti na bilo koju odjeću.
Plišani obloga ovog pletenog šešira pruža odličnu toplinu, čineći vam ugodnu čak i u najhladnijoj vremenu. Sa svojim dizajnom zaštite u ušima i uključen je šal, nudi dodatnu pokrivenost za uši i vrat, štiteći vas od elemenata. Izrađen sitnom izradom, ovaj šešir nije funkcionalan, već i moderan.
izrađen od visokokvalitetnog materijala od akrilnog vlakana, tkanina ovog šešira je mekana i nježna, što ga čini nevjerojatno dodirom na kožu. Možete ga ugodno nositi cijeli dan bez ikakve iritacije. Bilo da se obratite svakodnevnim životom, uživajući u aktivnostima na otvorenom ili putujete na posao ili biciklizam, ovaj šešir je savršen pratilac.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe