.

.

Zimske rukavice na otvorenom i žene snijeg snijeg snijeg snijega vjetra otporna na topla skijaška rukavica

Zimske rukavice na otvorenom i žene snijeg snijeg snijeg snijega vjetra otporna na topla skijaška rukavica

KM 9.49

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Zimski spoljni muškarci i žene snijeg snijega vjetrootporne skijalice - specifičnosti predmeta
ovratnik : no
Spol : Unisex
Sezona : zima
Materijal : Poliester - Obrasci :
1 Napravljen od poliestera i pamuka, visokokvalitetne grafike, zadržite svoje dečke i devojčice zagrijavanje ove praznične sezone!
2. Spavanje za cijelu obitelj : Pidžame dolaze u veličinama za dječake, djevojke. Napravite svoju prazničnu karticu najbolju ikad sa odgovarajućim porodicom PJS. Odmor nadahnut dizajn : klasični Halloween i podudaranje skeleta s dugim rukavima, to je učinilo da su ovi PJS savršeni za Dan za Noć vještica u 4. Odmor mora imati : Bilo da je za porodičnu fotografiju, večer za Noć vještica, ili cijelu zimu, ove porodične 3-komadne pidžame su obavezno za svečano slavlje porodičnog odmora. Ovo je najbolji poklon za prijatelje i kolege, siguran sam da će im se svideti paket : 1pairs rukavica
robni pogled :
(zimske rukavice) Ženske rukavice, ženske rukavice, rukavice za trčanje, rukavice, rukavice za snijeg, topline rukavice, tople rukavice za muškarce, hladne rukavice, zimske rukavice, žene zimske rukavice i rukavice, Termalne rukavice za žene, tople rukavice za žene, rukavice za zamrzivačke rukavice, muške zimske rukavice, rukavice s dodirnim zaslonom, crni rukavice, rukavice, rukavice su izuzetno ugodne i tople s obzirom na to 'T glomazan!.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe