.

.

Božićnu lijepu djecu Antlers za kosu za kosu

Božićnu lijepu djecu Antlers za kosu za kosu

KM 3.98

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis
Ova božićna traka za kosu izrađena je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i praktičnih. Možete ga koristiti za stvaranje zabavne atmosfere na božićnoj zabavi. Uz ukras ovog božićnog elemenata dizajniranog trake za kosu, bit ćete jedinstveni među ljudima koji su na istoj božićnoj zabavi s vama. Izvrsno za božićnu temu zabavu, kostim dodataka, božićne ukrase i božićni cosplay. funkcije
. -Kolor : kao što je prikazano. -Materijal : plastika. -Size : 22. - Visokokvalitetna, izvrsna izrada, lijep dizajn antera, lijep i izdržljiv. - lako se uklapa na glavu i osjeća se vrlo ugodno kad se nosi. - Atraktivan i jednostavan stil čini vašu haljinu jedinstvenom. - Pogodan za većinu žena i djevojčica, pogodnih za sve vrste ljudi. - Pojava božićne trake savršeno je usklađena sa ležernim habanjem ili zabavnim haljinom, svidjet će vam se izgled vaše djevojčice!
Lista pakiranja : 4 x obruči za pakiranje : 4 x obruči za kosu visoke Kvalitetna, izvrsna izrada, lijep dizajn antler, lijep i izdržljiv.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe