.

.

Walmeck 2000W High Power Kamp metalne peći prijenosni piknik Roštilj peći magnetske usisne sučelje peći sa spremištem torba za kertridž Kuhanje

Walmeck 2000W High Power Kamp metalne peći prijenosni piknik Roštilj peći magnetske usisne sučelje peći

KM 20.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ova kampa za kampiranje je antirust i praktičan za upotrebu, može izdržati visoko Fina gasifikacija veća efikasnost sagorijevanja. Savršeno za kuhanje, kampiranje, roštilj itd. Karakteristike :
. Snažno i efikasno : s maksimalnim izlazom od 2000 W, ova vjetračna peć može pružiti visoku toplotnu izlazu za sve vaše potrebe za kuhanjem, što ga čini pouzdanim i efikasnim izborom za kuhanje. Svestrani i prilagodljivi : Ova peć je pogodna za upotrebu sa širokim brojem posuđa, čineći ga savršenim za prženje, pirjanje, pirjanje i ključanje. Podesivi gumb omogućava vam lako kontrolirati toplinsku izlazu da odgovaraju vašim potrebama za kuhanje. Pogodno i prenosivi : dizajn magnetskog usisanog sučelja omogućava vam da priključite peć na Gascans lako i brzo, dok uključena torba za pohranu olakšava nošenje i skladištenje. Otporan na habanje i pouzdano : Fino kvalitetan materijal i fina izrada osiguravaju da je ova peć sigurnija i otporna na habanje.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe