.

.

bvgfsahne glosting vode sjaj za usne sjajan vodootporan dugotrajan tečni ruž hidrizirajuća i hranjiva tekući ruž za ruž 10ml

bvgfsahne glosting vode sjaj za usne sjajan vodootporan dugotrajan tečni ruž hidrizirajuća i hranjiva

KM 13.49

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. GLAST WATER sjaj za usne vodootporan dugotrajan tečni ruž hidrizirajuća i hranjiva tekući ruž za usne 10ml : Karakteristike :
Donji dio našeg slatkog sjaja za usne je jasan sjaj za usne, ali nije ljepljiv, zadržavajući usne bez problema bez Suvo ljuštenje i čine usne osjećaju sjaj. Na gornjem dijelu našeg slatkog balza u usnama je balzam za usne u boji, koji mogu promijeniti različite nijanse boje prema tjelesnoj temperaturi različitih. Ne može samo zadržati vlažne usne, već imaju i svijetlo boje, čini da izgledate dobar ten.
Ovo zatamnjeno mrlja za usne brzo se apsorbira u usnama kako bi se stvorilo svjetlo, bez lepljenja i vlaži usne bez ljepljivosti. Hidratantna formula pomaže u sprečavanju bolova i, pigment se neće lako razbiti ili obrisati.
Dewys tekstura naših balza naših balka za usne spaja savršeno i podlijepi boju vaših usana. Ovaj korejski zasinac dizajniran je tako da vam usne daju svojstven izgled kako bi amortizirao cjelodnevni umor na vašem izrazu i izneti najbolji osmijeh!
Ovo je vrlo kreativni poklon sa lijepim paketom u boji za vašu kćer, djevojku, kolegu ili razrednik na Božić, zahvalnosti, rođendan itd.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe