.

.

Mliječni čaj Boja lažni noktni četlan davni lažni nokat za žene djevojke ljepilo

Mliječni čaj Boja lažni noktni četlan davni lažni nokat za žene djevojke ljepilo

KM 2.67

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Značajke :
1.Aur lažni nokat izrađeni su od visokokvalitetnog smole materijala, bez mirisa, nema štete vašim noktima ili tijelom, vrlo izdržljivim.Fashion
Clip on na noktima imaju različite veličine, možete odabrati najprikladnije - lažni nokat bez obzira na veličinu vašeg nokta. Lako je obrezati i datoteka ga u bilo kojoj dužini i oblikujte voljeti.Oče lažni nokti su odličan za salone za nokte i profesionalni stručnjak za nokte; Ali i prekrasnim savjeti za nokte za umjetnost noktiju ili starter za diy nail umjetnost na kući. Pritisnite nokte koji trebaju primijeniti gel poljski ili lak za nokte, a za nokte. Umjetna štampa na noktima je jednostavna za obloge, datoteku, boju.Požete ga dati svojoj ženi, djevojci, sestri, mamu i bilo kojoj lijepoj dami koja će biti ugodna i sretna, boja može biti ugodna Budite malo drugačiji zbog monitora, hvala na razumijevanju!
Specifikacije :
Materijal : smola
Spol : Žene
Boja : Mlijeko Boja čaja - Obavijest : Stvarna boja Može se malo razlikovati od slike Naš lažni nokat izrađen je od visokokvalitetnog materijala smole, bez mirisa, nema štete vašim noktima ili tijelom, vrlo izdržljivim.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe