.

.

Ukrasi za Noć vještica Prijenosni tuš kadu tota plastična košara za pohranu s ručkama Boorganer koji se može praviti tip otporan na trajnu torbu otvorena tota Halloween dekor plastična plava

Ukrasi za Noć vještica Prijenosni tuš kadu tota plastična košara za pohranu s ručkama Boorganer koji

KM 10.94

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Prijenosni tuš Caddy Tote plastična košara za pohranu sa ručkama Organizator za kupaonicu Pavnice Kuhinja College Dorm PORWERBLE TIP DOWN TOT DROBURE TABLE TOTE TOT - Karakteristike : Potpuno čuvanje predmeta u kojima želite, a ne na podu), a ne na podu) Čvrsta strana, izdržljiv računarski materijal, gazisno neklizajuće dno, meke naramenice Prljavština i grime na kraju dana? Crijem ga i stavi.
Originalna torba je naša najveća tota, stilski dovoljno za djevojčini vikend i dovoljno velik za porodični dan na plaži. Uzmi torbu zajedno za sve vaše avanture i znaju da će nam izdržljivo, praviti, čvrst dizajn, čineći će vam mir uma znajući da imate sve što vam treba u torbi, jednostavno ne zaboravite na suncu! Torbe su dizajnirane s vama na umu. Volimo plažu, ali ne volimo dovođenje pješčanog doma, pa smo dizajnirali ovu torbu da se prati. Jednostavno isperite na kraju dana i opet je dobar kao novi, spreman za sljedeću avanturu! Jednostavan za ispiranje i objesiti na suhu mrežnu torbu na plaži savršena je za odlazak na plažu, kada ste spremni napustiti plažu pijesak se ne vraća s vama.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe