.

.

Mortilo Office & Craft & Dointy Diy Starter komplet za vez sa biljnim cvijećem uzorak bambusovog veznog obruča poklon c Početna gadget, poklon, na klirensu

Mortilo Office & Craft & Dointy Diy Starter komplet za vez sa biljnim cvijećem uzorak bambusovog veznog

KM 4.50

Dostupnost
Proizvod je dostupan

DIY vez starter komplet sa biljnim cvijećem uzorak bambusove veznim obručima na nitima u boji
Značajke :
1 Potpuni raspon ulaznih setova, uključujući sve alate koje su potrebne za vezenje : vez obruči, vez, vez, vez, uzorci za pranje, uputstva. Oklop za vez od bambusa koji može podesiti vijak koji može Biti zategnuti ako je potrebno da tkaninu čuva kao bubnjast. Pamučna i posteljina krpa i raznovrsni cvjetni uzorci čine svježe i prirodne ručno izrađene ukrase. Na krpi se nalazi uzorak u boji, koji će pružiti veliku pomoć starteru. A uzorak se može oprati nakon što završite. Savršen je poklon za vašu porodicu i prijatelje; Radite DIY vez sa svojim djetetom također je smislena stvar. Vez je jedna od drevnih kineskih rukotvorina, koji ima istoriju više od 2. Prekrasni zanati su rođeni iz prstiju.
DIY vez za starter sa postrojenjem Cvećem uzorku Početna Office Home Kuhinja; Kućni dekor; Clear za uređenje; Dekor u kancelariji; Dekor ured; Kućni dekor;.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe