.

.

Womail Clears Božićni ukrasi

Womail Clears Božićni ukrasi

KM 7.50

Dostupnost
Proizvod je dostupan


36 pakovanje božićnih stablova ukrasi postavljene mini razbijače kuglice za odmor - više stilova : ukrasi za božićne kugle ima tri posebne finiše : sjajan, mat i sjaj Lijepa i šarena, savršena za Xmas ukrase
Univerzalna veličina : lagana za većinu božićnih stabala. Idealan ukrasi za dom, hotel, ured, zabavu, vjenčanje itd. - Unaprijed instalirana kuka : Pakovanje sadrži 72 srebrne kuglice. Svaki sferni ornament opremljen je odvojivim kablom za kuku za jednostavnu upotrebu - Shatter O otporna na božićnu kuglu : Mini kuglični ukrasi izrađeni su od visokokvalitetne plastike. Ne brinite o razbijanju, sigurnosti za vas i vašu djecu : Parkage Incloud :
36 XChristmas Balls
Premium materijali : Ovaj božićni ukras izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i neraskidivi i mogu se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne mogu se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i ne može se koristiti i može se koristiti više puta Preko.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe