.

.

SPEM jesen zima sretan božićna odjeća koja odgovara pidžami Onesie ženske pidžame organske pamučne božićne pidžame za žene

SPEM jesen zima sretan božićna odjeća koja odgovara pidžami Onesie ženske pidžame organske pamučne božićne

KM 19.62

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje marketa marketa od veselja dječji dječji odjevni odjeća roditelj djeteto toplo božićno odijelo
karakteristike : < Br> Meka i udobna. Podudaranje od mekog i dugotrajnog materijala. Odlična je elastičnost za fit sa finim materijalom, prozračnim, udobnim i mekim nošenjem, jednostavno za čišćenje.
komforno i trendi : Dizajniran sa modernim tankim fitom, stilovima za cijelu obitelj. Pajamas set dolazi u veličinama za odrasle, djecu, malu djecu.
Moderan i modni dizajn čine vas atraktivnijim, činemo ove PJ-ove za odmor i ostati kod kuće.
Idealno za božićne zabave, obiteljske skupove i Sve ostale praznika praznika. Omogućuje vam da se istaknete na svakoj zabavi.
slatka i udobna : Odgovarajući pidžami za parove i porodice siguran je da su fokus praznika. Pokloni ga voljene na Božić, rođendan ili bilo koji drugi.
Paket uključuje : 1pc vrhovi + 1pc pant
djeca mlada i mlada u srcu, moći, i Više krase njihove nove odgovarajuće porodične pidžame . Odmor je za izradu sjećanja-visećih ukrasa, pjevajući Carols, gledajući božićno omotavanje poklona i još mnogo toga.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe