.

.

Domaći dekor Nova Halloween Head Hallwin Head Wilderness Crtani bomboni Veliki kapacitet Poklon torba karakteristike: ljubičasta

Domaći dekor Nova Halloween Head Hallwin Head Wilderness Crtani bomboni Veliki kapacitet Poklon torba

KM 2.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje visokim vodostajem od Joybuy Marketplacea Nova Halloween bundeva glava šišmiša bombona velikih kapaciteta poklon torba karakteristike :
Karakteristike : Karakteristike :
Ovo nova poklon torba za Novoween koristi crtani dizajn, tiskane glave bundeve, šipke i druge kaznene obrasce povezane sa Halloween, kako bi se stvorila sretna i zabavna atmosfera za odmor. Svijetli uzorci, svijetle boje, pogodne za ukras poklone za Noć vještica.
Poklon torba izrađena je od visokokvalitetnih materijala, ima određeni nosivost i izdržljivost i može nositi određeni broj ili male poklone. Veličina torbe je umjerena i jednostavna za nošenje i distribuiranje.
Ova poklon torba dizajnirana je uz praktičnost i praktičnost. Može biti opremljen patentnim zatvaračem ili kablom kako bi se osiguralo da usta poklon torbe mogu biti čvrsto zatvorena za pad i gubitak slatkiša ili poklona.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe