.

.

Nova četiri u jednoj kozmetičkoj vrećici gaze prenosne vrećice za pranje prenosive velike kapacitete kozmetička torba za skladištenje velikih kapaciteta

Nova četiri u jednoj kozmetičkoj vrećici gaze prenosne vrećice za pranje prenosive velike kapacitete

KM 0.67

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje arsenalnom honorama iz Joybuy Marketplacea Nova četvorka u jednoj gazi kozmetičkoj vrećici prenosni prijenosni prijenosni kapacitet kozmetičke torba za skladištenje velikih kapaciteta
Ljudi koji puno putuju znat će koliko je važna dobra toaletna točka.
i dobra toaletna torba treba imati karakteristike poput velikog kapaciteta, lagane, lako za nošenje i tako dalje.
Uz gore navedeno Značajke, naša toaletna torba za toaletna toaletna toalet takođe ima 4 odvojene točke sa patentnim zatvaračem, što je zgodno za klasificiranje i pohranjivanje svih toaletnih potrepština, a može se besplatno rastaviti za vašu prilagođenu upotrebu.
Jednostavno pohranjivanje u koferu, ormaru ili ruksak . Pogodno za vaš porodični izlet da spaku sve muške, ženske i dječje toaletne potrepštine.
Idealno za putovanja, odmor, poslovno putovanje, teretanu, kampiranje, kupatilo, ili čak za spavaonice!
sada !!! < Br> Glavne karakteristike : [Slobodno odvojite za jednostavan pristup] - Travelna vreća za šminkanje dolazi sa četiri uklonjive torbice, što vam omogućava da uzmete jednu ili dvije vrećice prema vašim potrebama, a da svaki put ne morate nositi sve stvari u vreći Idete u kupaonicu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe