.

.

Božićna ogrlica Šareni božićni nakit Set ogrlica naušnice narukvica Još svečana novogodišnja dar

Božićna ogrlica Šareni božićni nakit Set ogrlica naušnice narukvica Još svečana novogodišnja dar

KM 2.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Manshan mrežom iz Joybuy Marketplacea Opis : Naš izuzetan kolekcija božićnog nakita, izrađena s finom izradom i pažnjom na detalje. Napravljen od visokokvalitetnih legura materijala, ovi komadi nisu samo lijepi, već i izdržljivi, osiguravajući dugotrajno trošenje. Hipoalergeni i udoban, ne garantuju na iritaciju kože.
Naš božićni nakit dostupan je u raznim stilovima, uključujući zlatne i srebrne ogrlice, narukvice i minđuše. Svaki je komad dizajniran tako da bude svestran i elegantan, olakšavajući pronalazak savršenog podudaranja za želju vašeg srca.
Sa našim procesom elektroplata, ovaj nakit nikada neće izblijediti i održati će svoj sjaj čak i nakon produženog habanja. Možete samo samouvjereno uživati ​​u svojoj ljepoti godinama koje dolaze.
Tražite promišljeni poklon? Naš božićni nakit nudi pet različitih opcija za izbor. Bilo da se radi o tinejdžerskoj djevojci, ženi, djevojci, majci, kćeri ili ljubavniku, ovi komadi čine smislen poklon za rođendane, majčin dan, dan zahvalnosti, obljetnice, božić ili bilo koja posebna prilika.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe