.

.

1 zračni pršnik silikonski lonac sa ručkom za ponovno punjenje zraka za ponovno korisnje topline zračni frizer silikonski lonac kvadratni linijski ladica sa četkicama povrće pileće govedine košare za air Fryer Pećnica MI

1 zračni pršnik silikonski lonac sa ručkom za ponovno punjenje zraka za ponovno korisnje topline zračni

KM 6.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Popis dijelova :
2 x zračni friter silikonski lonac
ili
1 x zračni friz silikonski lonac
Istakni opis :
[siguran materijal] Naš zračni friz Obloga je izrađena od visokokvalitetnog silikona za hranu, koja je BPA besplatna, netoksična, ne-ljepljiva, fleksibilna, otporna na suzu i nije lako slomiti ili deformirati Siguran je, higijenski i ekološki prihvatljiv.
[otpor toplote] Naš zračni ladica za friteze izdržava široki temperaturni raspon i siguran je za upotrebu sa većinom zračnih frizatora, mikrovalnih pećnica i još mnogo toga. Košarica za prženje pružit će sigurnu, zdravu i masnu prženu hranu za vašu porodicu. Bolji je od pergamentnih liniji papira.
Sigurno za višekratnu upotrebu i suđe] Naš zračni friter unutarnji unutarnji koš ima površinu otpornog na mrlju, lako se čisti i suvi i mogu se više puta ponovo koristiti bez deformacije ili oštećenja , što je ekološki prihvatljivije i ekonomično. Štaviše, to je sigurno posuđe, izbjegavajući nevolju pranja ruku.
[Vodič za ulje za ulje za ulje za protok zraka i odvodno ulje] Ova silikonska potkoljenica usvaja jedinstveni konveksni dizajn tekstura, koji može efikasno poboljšati zrak Cirkulacija, distribucija topline i omogućava vam kuhanje hrane u kraćem vremenu, i preostale ulje ili masti lako izlazite i pustite da uživate u zdravijoj hrani. Naš zračni pršnik je pogodan za piletinu, goveđe, povrće, keksi, kolače, čizkeke, palačinke itd.
[Esencijalni pribor za prženje zraka] Naš silikonski lonac na zračnom fritezu je potrebna kuhinja, koja nudi kuhinju Dobro rješenje za održavanje tave za prženje zraka, zaštitite koš za prženje zraka od ogrebotina i uštedite vrijeme čišćenja.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe