.

.

Držač za sušilo za kosu Organizirani nosač aluminijski zid montirani nosač za ravnopravnost kose i kupaonica Organizator za kosu za sušilo za kosu ravne glačale curling wands

Držač za sušilo za kosu Organizirani nosač aluminijski zid montirani nosač za ravnopravnost kose i kupaonica

KM 0.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Popis dijelova :
Držač za sušilo za kosu
1 × dodaci za dodaci
Istaknite Opis :
[Spremi prostor i držite uredno] Naša držač za sušilo za kosu je sjajan organizator za vaše alate za kosu (poput sušila za kosu) za održavanje spavaće sobe ili kupaonicu čistom i uredom
[toplinski otporan i siguran] Ovaj držač za sušilo za kosu omogućava toplinu iz vaših alata za kosu Bijeg i održava djecu, kućne ljubimce i obitelji. Naš proizvod je izdržljiv, osjetljiv i visok otpor temperature.
[Visoka kvaliteta i izdržljivost] Štand za sušilo za kosu izrađen je od visokokvalitetnog aluminijskog materijala, izdržljive i boje. S glatkom površinom je antikorozijska i protiv hrđe.
[Jednostavno za upotrebu] samo zadržite držač u zid odgovarajućim vijcima. Vrlo je čvrst, zato ne brinite o padu. Također je jednostavan za uklanjanje i mjesto.
Dizajn spiralnog promjera] Dizajn spiralnog promjera kupaonice pogodan je za većinu veličine sušila za kosu, izdržljive i rafinirane.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe