.

.

30.5in RGB svjetlos sablja mijenjanje mača svjetlosti sa svjetlosnim i zvučnim efektom LED lagana igračka mača 1200mAh USB punjivi luminozni hilt svjetlosni sabor za djecu dar odraslih

30.5in RGB svjetlos sablja mijenjanje mača svjetlosti sa svjetlosnim i zvučnim efektom LED lagana igračka

KM 7.50

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Popis dijelova :
METAL METAL
1 x plastična cijev
1 x USB kabel za punjenje
1 x hex ključ
1 x priručnik s uputama
Istaknite Opis :
[Cool rasvjeta i zvučni efekt] Sa ugrađenim generatorom zvuka, lagani mač HILT-a čini jasan i živopisan imitacijski zvuk prilikom udaranja I pruža 7 boja mijenjajući se u mraku i osvjetljavajući scenu, privlačeći dječje oči.
[odvojivo i montirano] Ručica i lagana cijev mogu se rastaviti i priključiti. Možete povezati 2pcs RGB svjetlosni saberi da bi se formirali dugo, ispunjavajući vaše različite potrebe.
[USB punjivo] Lagani mač HILT ima 1200m Ah ugrađenu bateriju i nakon punjenja pruža 1h. Opremljen USB kabl za punjenje, tamna sablja može povezati mobilnu banku, računar, računar, ili USB adapter ili USB adapter za punjenje.
[Sigurni ABS i metalni materijal] Sabor svjetla sastoji se od a Metalna ručka i ABS lagana cijev, izdržljiv i čvrst, BPA bez i siguran, siguran i netoksičan za djecu. A metalna ručica je jednostavna za rukovanje, pomažući djeci vježbajući fleksibilnost prsta.
[Široka aplikacija] Ušteda svjetla je pogodna za galaksije, kandidaturu, kancelarijsko olakšanje, pokazuje , filmovi, ili cosplay rekviziti i poslastice.
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : LED lampica sablja
Značajke tipke :
LED svjetlo : Naše igračke za igračke sjajne svjetla imaju svijetle LED svjetla koja svijetle u mraku i osvjetljavaju scenu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe