.

.

Privjesak Teraherzz, Prismatic Terahertz Stone Privjesak Eliminirajte umor za žene za pročišćavanje tijela

Privjesak Teraherzz, Prismatic Terahertz Stone Privjesak Eliminirajte umor za žene za pročišćavanje

KM 4.85

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Terahertz Privjesak, Prismactic Terahertz Stone Privjesak Eliminirajte umor za žene za pročišćavanje tijela
Specifikacija :
Vrsta predmeta : TERAHERTZ Privjesak - materijal : terahertz < Br> Funkcija energetskog kamena je kroz samopročišćenje, samoporezivanje, samostalno puštanje, samopropušavanje, samoprilagodljivim visokim tehničkim materijalima, kako bi se postigla svrha antisepsisa, uredbe o mirisu, regulaciju temperature, elektromagnetskog oklopa, energetike i zdravlja
Energetski kamen sadrži više od 30 vrsta elemenata u tragovima koji su korisni za ljudsko tijelo, kao što su selen, cink i kalcijum.
Početni mod koji je objavljen ovim elementima u istom načinu rada, kao početni način ljudske ćelije, što može stvoriti rezonancu, učiniti ljudske ćelije i tkiva aktivnijom, promovirati cirkulaciju, promovirati metabolizam i eliminirati otpad u tijelu.
Efekat : 1. Bager Meridians - Terahertz Svjetlosni valovi otvaraju meridijanima u tijelu, podstaćim meridijanima, bagere meridijanima. Nakon što se ljudskim meridijanima bave, tijelo je očišćeno od hladnoće i vlage, a ljudsko tijelo je uravnoteženo sa kiselinom i bazom. Nema bolesti i ne bude u duhovima, da bi se postigla svrha fitnesa. Promicati cirkulaciju, nakon što Terahertz lagani val prodire u ljudsko tijelo, može proširiti krvne žile, smanjiti otpornost na krvotok i viskoznost krvi, poboljšati mogućnost uklanjanja kisika i utjecaj na prevenciju i liječenje kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih bolesti.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe