.

.

Gudo 11 Super Mario Tamno plavi bowser King Koopa plišana igračka Jumbo veličina punjena lutka crtane pliša za djecu za rođendanski poklon

Gudo 11 Super Mario Tamno plavi bowser King Koopa plišana igračka Jumbo veličina punjena lutka crtane

KM 1.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Tamni bowser je krajnji šef i tamnija verzija bowser-a koju se pojavljuje u Mario & Luigi : Unutarnja priča i Mario & Luigi : Unutarnja priča + Putovanje Jr., gdje je glavni antagonist. Apsorbuje tamno prednosti i postaje puna tamne zvijezde . Tamna plišana igračka su tako slatka, zagrljaja plišana igračka za djecu ima jedinstvenu teksturu čupanja i super je meka za dodir . Plišane lutke mjeri otprilike 11 "duž najduže dimenzije, izrađene od super mekih plišanih materijala, dobro izrađenih i sigurnih, za pričvršćivanje dok spava ili kao punjena životinja za igralište i dječje vrijeme . Ova super mario plišana lutka pogodna je kao poklon za Božić, Valentinovo, proljetni festival i ostale praznike za djevojke, dečke ili porodicu i djecu, meku i slatku. / Strong> PS :
. Deformacija se može dogoditi za punjene igračke tokom procesa transporta i stavite ga na neko vrijeme za restauraciju .

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe