.

.

Proizvođač torte, kolač za pecivosti za slastičarnica Maker Model Set odgovara pečenjem

Proizvođač torte, kolač za pecivosti za slastičarnica Maker Model Set odgovara pečenjem

KM 7.18

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Značajka : 1 Torta za štampanje peciva ima 4 dizajna : zvijezda, snježna pahuljica i list. Koristite ručno sredstvo za podizanje da sigurno uklonite ploče iz vrućeg ulja. Ovaj je proizvod od hrane, vlastiti visoku tvrdoću. Pored toga, pecivo za štampanje od kolača je otporan na hrđe i vrlo izdržljiv. Udobna ručka i čvrsti aluminijski okviri za lako rukovanje. Koristite ga da biste lako napravili rozete, pržene napisane kolačiće tradicionalno napravljeno oko Božića. Stvorite prekrasne liječe u prahu u prahu za uživanje s prijateljima i porodicom na odmoru. Umočite kalupe u tijesto, duboko pržite, izvadite iz i posipajte šećerom da biste proizveli ukusne hrskave kolačiće
5. Lijep izbor za hobiste i začinjene ljubitelje kolačića, ljubitelje vafle i ljubitelje kuhanja.
specifikacija :
Tip predmeta : tisak za torte peciva Materijal : aluminijska legura Model : Tip cca.8in h : 6,5cm / 2,6 inča Tip zvezde cca. L : 7,5cm / 3in h : 6,5cm / 2,6in Snowflake tipa cca.8in Tip lista cca.8in h : 6,5cm / 2,6 inča širina promjera : cca.8in mjere opreza za upotrebu kalupa od aluminija :
1. Prije upotrebe novo kupljene čistite unutrašnjost, a zatim je osušite na toplom vatru prije nego što ga koristite za upotrebu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe