.

.

GPOTY BAOY silueta zidna umjetnost Romantični željezni poklopac cvijet Vijurnog zidnog ukrasa naljepnica izvrsna ne-burrna bajka silueta viseće grana za spavanje za spavaću sobu hodnik dnevnog boravka koridor

GPOTY BAOY silueta zidna umjetnost Romantični željezni poklopac cvijet Vijurnog zidnog ukrasa naljepnica

KM 15.49

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis :
[romantični ukras zidova] : Možete koristiti ovaj prekrasan cvjetni bajk zidni ukras za ukrašavanje svoje sobe, trijema ili ureda i moći dodati neku toplu i romantičnu atmosferu u vašu okolinu
[Izdržljiv i ne-burr] : Cvjetni bajki zidni ukras izrađen je od metalnog željeza sa oblogom, snažnim i izdržljivim, ne lako se savijati ili hrđa, može se dugo koristiti. Glatka površina, nema zamućenja, nema potrebe da se brinete o zidu.
[Lako za objesiti] : Možete koristiti željezne nokte da biste ga viseli na zid ili koristite dvostranu vrpcu, magnetne usisne čaše i ostale alate To neće oštetiti zidove vaše kuće da ga poprave na zidu.
[Prikladna veličina] : bajka SILHOUETE Zidna umjetnost ima 3 stila, veličine je : 27.5x23cm / 10,82x9,05in, stil b - 30x26cm / 11.23in, stil C - 30x26cm / 11. Prava veličina čini ukrase laganu i nije lako pasti kada visete na zidu.
[Široka aplikacija] : Možete ga objesiti u svoju spavaću sobu, kuhinju, hodnik, ured ili granu, i jeste Takođe pogodno za škole i tržne centre kao ukras. Ovaj bajk koji se nalazi od željeza, pogodan je i kao poklon za porodicu i prijatelje.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe