.

.

Držač od aluminijskog zastave, nosač za zastavu, nosač za zastavu, nosač nosača zastave, nosači za zastavu za kućište za zastavu, nosač za zastavu, nosač za montažu zastave, nosač zastave za kuhar za prodaju

Držač od aluminijskog zastave, nosač za zastavu, nosač za zastavu, nosač nosača zastave, nosači za zastavu

KM 4.80

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Značajke
1 Držač za teške uvjete : Ova držač za zastave izrađena je od premium aluminijumske legure i presvučene hrđem, testira se da je ekstra otporan na vjetar i zauvijek hrđe. 2 Položaj nosač za zastavu : Zidni nosač zastavice ima 2 položaja za zadržavanje, koji držite zastavu u obliku u obliku od 45 stepeni ili 90 stepeni. Dodatan otporan na vjetar : nosač zastave za normalnu upotrebu u svim vremenskim prilikama Uvjeti. Prilagodite vijke od nehrđajućeg čelika da čvrsto učvršćuju zastavu na mestu. Polovna držač za zastavu može se montirati bilo gdje sa fiksnim položajem, savršenim za osiguravanje stubova za zastavu na važnom ogradu, mirnom trijemu, zidovima , popločani dio, krov, drvena hrpa ili čak vaš kamion.
Držači stupa zastava uklapaju se za bilo koji festivalski odmor, možete koristiti držače za zastave ugradnju bilo koje vanjske zidne visine za prikaz vaših omiljenih zastava.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe