.

.

Stomatološka ortodontska držač Spremište za skladištenje Tri sloja Dizajn Veliki kapacitet Bo za putne proteze Obriši narukvice

Stomatološka ortodontska držač Spremište za skladištenje Tri sloja Dizajn Veliki kapacitet Bo za putne

KM 11.39

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Značajke :
1 Lavice Kapacitet Tri sloja dizajn : Naš stomatološki ortodontski spremište za pohranu držača sadrži troslojni dizajn s velikim kapacitetom, pružajući dovoljno Prostor za skladištenje različitih ortodontnih uređaja, uključujući držače, čiste narukvice, noćne štitnike i protezeDrainski dizajn sloja za jednostavno čišćenje : kutije za odvodno sredstvo dolaze s dizajnom odvodnog proteza , olakšava čišćenje i održavanje. Jednostavno ga isperite vodom i ostavite da se osuši prije upotrebe.
Osnovno i zaključavanje dizajna : Prijenosni lažni slučaj za pohranu zuba dizajniran je sa značajkom za zaključavanje, osiguravajući da vaši ortodontski uređaji su sigurni i sigurni tokom putovanja. To je takođe lagana i kompaktna, olakšavajući se prevoziti. Moguće za putovanja : Zubni ortodontski spremište za skladištenje savršen je za putovanja, pružajući pogodan i siguran način za pohranu vaši ortodontski uređaji dok ste u pokretu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe