.

.

Sredinski jesenski festival mooncake kalupi koji se mogu ukloniti i jednostavan kalup za čišćenje za kuhinjsku sobu za pečenje hotel

Sredinski jesenski festival mooncake kalupi koji se mogu ukloniti i jednostavan kalup za čišćenje za

KM 2.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Značajke :
1Versilni mooncake kalupi : Ovi mooncake kalupi su savršeni za sredinu jesenski festival, omogućavajući vam da s lakoćom stvarate lijepo oblikovane mjesečeve. Set uključuje ručne štampe za zamršene dizajne, što vam omogućava da napravite mini mjesečeve kolače u raznim oblicima i veličinama. Conplentient i jednostavan za upotrebu : Naše morske kalupe dizajnirane su za pečenje bez napora. Izmjenjivo i jednostavno čišćenje osigurava održavanje bez gnjavaže, dok ručno prešani cvjetni oblik cvijeća dodaje dodir elegancije na vaše kreacije. Uživajte u praktičnosti ukusnih poluvremena i peciva u vašoj kuhinji, pecivo, ili čak u hotelskoj postavci.
Dizajn cvjeta za cvijet lotusa : Fini okrugli lotonični dizajn naših motnih kalupa dodaje tradicionalni i sofisticirani dodir do vaših mjesečina. Impresionirajte svoju porodicu, prijatelje i goste s lijepo izrađenim mjesečinim kolačima koji prikazuju zamršene detalje ovog bezvremenskog dizajna.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe