.

.

Ručnike za ručnike sa kukama nosač za ručnike u obliku ručnika protiv hrđeg ručnika vodootporan izdržljiv plavi ručnik viseća šina za kupatilo tuš ogrtač za kupatilo ručnik kupaći ručnik

Ručnike za ručnike sa kukama nosač za ručnike u obliku ručnika protiv hrđeg ručnika vodootporan izdržljiv

KM 1.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Lista dijelova :
1 × ručnik Hunder Tržište koje nam omogućavaju da objesimo više ručnika, ogrtača, kupaćih kostima, potrepštine za kupanje itd. Prikladan razmak od 1.3 inča olakšavaju se da visi stvari bez gužve kada je Hunder Hunder Full.
[ Izdržljiv materijal od ugljičnog čelika] Ovaj držač ručnika na zidu izrađen je od visokokvalitetnog ugljičnog čelika koji je izdržljiv koji ima dobru otpornost i nije lako deformirati. Takođe, ručnik je vodootporan i otporan na hrđu koji se mogu koristiti duže vrijeme.
[Lijep izgled dizajn] Ovaj držač za ručnik dizajniran je s svijetlim plavim i u kombinaciji s posebnim ručnikom za bazenu ", . Vrlo je privlačan za ukrajanje našeg doma i vanjskog bazena koji će ih svi voljeti.
[Jednostavno za instalaciju] Ovaj ručnik sadrži tri ručnika za instaliranje. Lako je instalirati, samo popraviti stalak za peškire s ove tri rupe. Paket dolazi s ručnikom i četiri vijka dodatna oprema za nas za instaliranje.
[Široka aplikacija] Ovaj ručnik za ručnik pogodan je za široku aplikaciju. Poput kupatila, bazena, praonica rublja, kuća za kuću. Također, možemo objesiti razne stvari poput šalca, ručnika, torbice, torbe itd.
Detaljan opis :
Opis :
Ovaj ručnik za ručnik koji sadrži 9 kuka koje pružaju SAD više prostora za objesiti stvari.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe