.

.

Utoimkio Super Apsorbuntni pod kat upijajući i brzo sušenje Podne prostirke za vodu Vrata Kupatilo Neki klizne prostirke

Utoimkio Super Apsorbuntni pod kat upijajući i brzo sušenje Podne prostirke za vodu Vrata Kupatilo Neki

KM 1.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Super Apsorfantni podložni upijajući i brzi sušili podne prostirke za vodu u kupaonici Neklizajući podne prostirke - siguran i praktičan
prirodni dijatomacijski zemljani materijal sa apsorpcijom super vode i funkcije protiv klizanja. Neka vaša kuhinja i kupatilo ne pate više od malih mrlja i naftnih mrlja!
kada izađete iz tušem sa vlažnim nogama, pronaći ćete svoje vlažne otiske, a voda će mokrenuti, a kapljač će se moći insorpcija, Brzo suvo i ugodno.
Glavne karakteristike
jaki neklizajući : Naše
neklizne podne prostirke izrađene su od dijatomskog blata i suhe brže od običnih prostirki. Neklizajući gumeni donji čvrsti stisak za povećanje sigurnosti i stabilnosti.
Apsorpcija vode i brzo sušenje : jaka - apsorpcija vode, brzo prodor vode bez akumulacije. To može brzo upiti vodene mrlje i mrlje za ulje. Držite pod čistom i suho da biste svoj dom udoban i čist.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe