.

.

Ceramika za uzgoj kašike za supu Set japanske juhe kašike dugih ručke za supu za Pho Ramen Noodles Wonton Dumpling Rice

Ceramika za uzgoj kašike za supu Set japanske juhe kašike dugih ručke za supu za Pho Ramen Noodles Wonton

KM 2.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 7-10 dana. [japanski stil] dobit ćete 4 komada kašike za keramičke supe u japanskoj stilu u različitim stilovima. Ove retro kašike za supu za retroveramike usvajaju tehnologiju podloge, tiskali su različite stilove uzoraka na glavi kašike.
[Zdravlje i safty] kašike keramičke supe zdravije su od plastične, nehrđajućeg čelika i drvene kašike. Ne brinite o tome da se istrošete i grube, savijte, hrđu, loš miris ili iskrivite kada u vrućini.
[savršena veličina] 6,5 INCH l, 1,8 inča sa, ove azijske suhove su velike i dovoljno duboke da su dovoljno duboke Različite vrste supa, wontons, ramens, pho, udon, rezanci, stee, kao i korišteni za posluživanje zamisli, džemova.
[Grip ručka] Svaka kineska kašika za juhu dizajnirana su s dugačkom i zakrivljenom ručkom, zgodnom za vas Da biste se dobro upoznali, sa ergonomskim dizajnom, ugodnije je zadržati bez osjećaja rezanja ruku, što vam može donijeti ugodno iskustvo korištenja.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe