.

.

Pravokutni svježi Bo, kontejneri za hranu Izdržljiv ručak otporan na visoke temperature BO za kućnu kuhinju Blagovaonica

Pravokutni svježi Bo, kontejneri za hranu Izdržljiv ručak otporan na visoke temperature BO za kućnu

KM 2.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Značajke :
1 rasta plastike : skladištenje hrane plastični kontejneri izrađeni su od kvalitetne plastike za višekratnu upotrebu hrane, BPA slobodna i otporna na temperaturu . Maksimalna temperatura je 110 ℃. Izdržljiv dizajn i izdržljiv dizajn : četiri strane kutije za ručak imaju nevidljive kopče, koje nisu lako pale. Poklopac je opremljen ugrađenim silikonskim brtvenim prstenom, što je čvrsto procurilo i ne curi kad se uzdrma.Choose Vaš omiljeni : Skladište hrane Plastični spremnici mogu se koristiti za spremanje bilo čega od dječjih grickalica, hrane za kućne ljubimce, ostatke i više!
4.Versilnost : Ove kontejnere za hranu imaju dizajn propuštanja, kompaktni su, izdržljivi i jednostavni za upotrebu, a mogu se koristiti kod kuće za skladištenje ručkova, za ured, obrok, kampiranje, piknike ili drugo Nagoda!
5.After-prodajna služba : Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se odmah, pomoći ćemo vam da vam to riješimo što je prije moguće.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe