.

.

Početna Gnomi Maple Ručnici u mjestu Listovi Decor Soft Jesen Ručni pumkin Klovoz za suđe Cvijeće Clower Cuthhing Dobrodošli kućni tekstil

Početna Gnomi Maple Ručnici u mjestu Listovi Decor Soft Jesen Ručni pumkin Klovoz za suđe Cvijeće Clower

KM 5.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Kobe Bryant iz Joybuy Marketplace 2pcs dobrodošao jesen kuhinjski časopisi od javora od javora cvijeće meko 18 x 28 u
-Farmhouse dekor ručnici : Ovaj slatki set od 2 kuhinjskih ručnika čini savršen poklon za uređenje doma. Može se koristiti kao ukras doma u kuhinji, blagovaonici, kupaonici, kafići, ali i praktičnim.
-Kučni ručnici : rustikalni kuhinjski ručnici izrađeni su od mikrofibra i mjere oko 18 x 28 inča. Ultra upijajuća brza suha krpa i otporni ubod. Dizajni ispisani vrhunskom kvalitetom i mogu se sačuvati na dugo vremena.
-Ugledavanje visećih ručnika : Pogodno za pranje posuđa ili pribora, čišćenje kontratona, stolova ili prozora, tkanine u svadbi, može se i dnevno sušiti rukom, takođe može biti korišten kao ukrasni ili mali stolnjak.
- Ručnik za kuhinje : Sezonski ručnik koji se može koristiti za jesen i Dan zahvalstvo kuhinje, pranje posuđa, perilica za suđe i ukras za kavu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe