.

.

Air-naslovni ekstra veliki kontejneri za skladištenje hrane Skup obje iste veličine Kuhinjska oprema Organizacija žitarica Spaghetti rezanci Tjestenični brašni i šećerni kontejneri Plastični kanisteri sa poklopcem

Air-naslovni ekstra veliki kontejneri za skladištenje hrane Skup obje iste veličine Kuhinjska oprema

KM 3.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Air-naslovni ekstra veliki kontejneri za skladištenje hrane 4 Sve iste veličine Kuhinja Organizacija žitarica Spaghetti rezanci Pasta brašna i šećerna kontejneri Plastični kanisteri s poklopcem :
Elegantne kontejnere iste veličine daju vašu kuhinju ili ostavu u smjeni sa ovim 3 stilski Prostor za skladištenje hrane Nikad se ne morate brinuti za ostavu.
Gradite da biste posljednji put posledlišnu stvar u vezi sa našom kontejnerom u tome što dolazi s novim i poboljšanim poklopcima koji vašu hranu mogu zadržati na dužim vremenskim periodima. Ovo takođe osigurava maksimalnu pohranu stvaranjem 100% prozračne mreže, za razliku od drugih prodavača. Savršen poklon za sebe ili nekoga koga brinete u premium teksturama, ovaj set kontejnera za skladištenje suve hrane i markera na ploči pomoći će da sve bude organizovano. Osim toga, možete koristiti ove tegle za dobijanje naljepnica na ploči kao dodani.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe