.

.

Spremnik za skladištenje slanina za hladnjak zračno slanina bo s poklopcem od nehrđajućeg čelika slanina BO s povišenom bazom Deli mesni kontejnerski perilica posuđa Safe Safe Bacon kontejner

Spremnik za skladištenje slanina za hladnjak zračno slanina bo s poklopcem od nehrđajućeg čelika slanina

KM 2.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje ranim ljetnim cvjetovima od trešnje s joybuy tržišta Popis dijelova :
2 × Bakon spremnik za pohranu

Istaknite Opis :
[Držite svjež duže] Ova spremnik za pohranu slanine usvaja poboljšani dizajn brtve koji ima bazu s podignutim prugama, smanjuju kontakt s donjem hranom. Odvojite hranu iz vode koja stvara optimalnu zaštitu hrane i produžavajući svježinu hrane.
[nepropusno i vidljiv poklopac] Ova zaštitna kontejnera za slaninu opremljena je vidljivim poklopcem koja je lako vidjeti hranu iznutra. Takođe, poklopac omogućava spremnik za pohranu slanine da ima dobro nepropusno brtvljenje. Spriječite da se slanina pogođenu hladnjakom unutar okoliša. I zaustaviti miris odlila od širenja u hladnjaku.
[2 Dostupne veličine i višenamjenske] Ova spremnika za skladištenje slanine ima 2 dostupna za odabir : Veličina 02 : 19.7 × 14 × 4cm / 7,75 × 5,5 × 1,57, Veličina 04 : 27 × 20.3 × 4,6 cm / 10,62 × 7,99 × 1,81 IN. Savršeno za skladištenje slanine, sira, deli mesa i još mnogo toga. A spremnik za pohranu slanine je dovoljno dugo za skladištenje izdužene hrane, poput tjestenine, raznih mesa, morskih plodova itd.
[Dobra kuhinja Helpper] Ova zaštitna kontejner za slaninu dizajniran je za skladištenje sira, slanine, deli Meso, otvorena hrana i još mnogo toga. Sa poklopcem je lako otvoriti i zatvoriti. A kontejner za pohranu slanine ne zauzima mnogo prostora hladnjaka. Praktično i pogodno za upotrebu.
Materijal od nehrđajućeg čelika] Ova zaštitna kontejner za slaninu izrađen je od vrhunskog materijala od nehrđajućeg čelika koji je prehrambeni razred, siguran direktno kontaktirati s hranom.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe