.

.

Ledeni kocki kalupi Silikonski 3D ragbi američki nogomet košarka ledeni kocki kalupe Ice Ball Easy Release ledene kocke za kokteke za viski koktele sok slatko kocke za kocke silika gel kafe-1

Ledeni kocki kalupi Silikonski 3D ragbi američki nogomet košarka ledeni kocki kalupe Ice Ball Easy Release

KM 3.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Silikonski 3 D ragbi američki nogometni košarka ledena kugla za ledenu kuglu Easy Ledence kocke za koktele za viski koktes sok
Karakteristike :
Exquisite & Fun Ice Ball - svaka ledena posuda odjednom od 4 velike, nevjerojatne ledene kuglice Dimenzija do 2 inča u promjeru košarkaških i nogometnih ledenih kuglica, i 3 inča u dužini ragbi ledenih kuglica, svaki se ledeni kuglica rastopi polako i ravnomjerno, održavajući vaše viskijene piće duže vrijeme. Stvaranje cool i atmosfere za vašu zabavu ili turistički događaj.
i pouzdana silikonska ledena ladica - naše ladice za kocke leda izrađene su od premium kvalitetne silikone hrane i su. Možete koristiti našu silikonske kalupe za ležište leda s povjerenjem. Na osnovu materijala leda može se -40 ° F do 446 ° f. Zamrzivač, mikrovalna pećnica i pećnica.
poklopac tipa lijevka, jednostavan za upotrebu - ugrađeni lijevak dizajniran je za integriranje s poklopcem, pogodan je za punjenje vode bez drugih alata.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe