.

.

U izračunu matematičke igračke s nastavnim karticama blok puzzle brojevi puzzle gumba umjetnička igračka rano obrazovna igračka

U izračunu matematičke igračke s nastavnim karticama blok puzzle brojevi puzzle gumba umjetnička igračka

KM 1.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Tačka metka :
3 Različita režima reprodukcije】 Ova edukativna igračka sastoji se od različitih kombinacija svijetle boje, što bi moglo privući pažnju vaše djece, poticati njihov vizualni razvoj i razvoj mozga Kombinuje 3 funkcije igračaka koje obogaćuju dječju reprodukciju scene. Sadrži blok zagonetke, izračune brojeva i umjetničke igračke.
【3 Dizajn nivoa za djecu】 Ovaj proizvod je dizajniran sa 3 poteškoća sa igračkim režimima, što se lako može proširiti samo na teškim, koji se lako ne bi širili za igranje različitih dobnih skupina Ali razvija i dječje sposobnosti u fazama. Bloke zagonetke Poboljšajte dječju maštu i memorijske sposobnosti, brojevi mogu poboljšati matematičke sposobnosti za djecu, a roditelji mogu komunicirati s djecom u matematici za poboljšanje percepcije igre. Gumb Art Toys Poboljšajte svoje fine motoričke sposobnosti, koordinaciju ruku i očiju i kreativnost.
【Sigurni materijal】 Sve napravljeno od premium ABS materijala i savršeno za malu ruku. Kada se igra za reprodukciju, ova igračka se lako stavlja u okvir. Molimo pogledajte video zapis proizvoda da biste saznali više detalja o ovom setu edukativnog igračaka. 9 blok zagonetki i 1 kartonske naljepnice. 10 Slatkih brojeva, 20 šarenih brojeva i 5 proračunskih simbola za donošenje interaktivnih scena za djecu i roditelje.
Idealan izbor poklona】 Ovaj set edukativnog igračaka dolazi sa čvrstim i lijepo upakovanim. Njegov omiljeni poklon, kao rođendan, dječji poklon za dječake i djevojke Starost 2 3 4 5 godina.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe