.

.

Magnetna boja i broj labirintne toddler drvene magnetne pločice zagonetke s magnetskom olovkom Boja podudaranja sortiranjem obrazovnih podudaranja igara fine motoričke vještine igračke za dječje dječake

Magnetna boja i broj labirintne toddler drvene magnetne pločice zagonetke s magnetskom olovkom Boja

KM 3.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da je ova stavka prodat od svega, od Joybuy Marketplacea Popis dijelova :
1 x ploča za razvrstavanje boja
1 x magnetska olovka < BR /> 1 zagrade
Istakni opis :
[Edukativna igra magnetska ploča] Izgradite boju i brojanje i premještanja i vježbanje i sitne motoričke vještine, poboljšavaju vještine rješavanja problema sa našim magnetskim igračkama . Neka vaša djeca uživaju u sortiranju igara dalje od ekrana.
Boja boja [broj u boji. Stick se može sakriti u utoru za pohranu sa strane lavirinta. Glatka površina ima jasan i izdržljiv uzorak koji će se djeca voljeti.
[Prijenosne putopisne igračke] Trajno zapečaćeni vrhu održava da se perle izlaze, pa je djeca lako ubacila u ruksak i uzmi Bilo gdje, poput događanja restorana, događanja automobila i avionske događaje. Držite svoju djecu zauzeta i tihim na dugim putovanjima.
[Čvrsta i izdržljiva ploča] Magnetska pločica labirinta izrađena je od visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih drvenih materijala, sa glatkim zaobljenim uglovima koji neće povrijediti vaše bebe Male ruke, a zatvorene magnetne perle mogu učinkovito izbjegavati rizik od gutanja bebe.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe