.

.

Elepower kompatibilan sa iPhoneom, magnetskom sjajnom čistom poklopcu za iPhone ženske djevojke, [kompatibilno sa magsafe] Zaštita kamere za zaštitu od udara, crna, crna

Elepower kompatibilan sa iPhoneom, magnetskom sjajnom čistom poklopcu za iPhone ženske djevojke, [kompatibilno

KM 2.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kompatibilni model :
!!! [Primenljivo model] : 2022 Luksuzni elektroplotni blještavi s glitter futrolom za Apple i Phone 14 6,1 inča. Kompatibilan je s Magsafeom, rade sa bežičnim punjenjem. Značajka :
. - [100% fit] : 100% oblikovano na originalni telefon, savršeno se uklapa u i Phone 14. sa jednostavnim pristupom priključkom za punjenje, priključci za slušalice, tastere za jačinu zvuka i dugme za isključivanje zvuka, ne morate se brinuti o siromašnim fit. - [360 ° Zaštita od cijelog tijela] : Elepower za i Phone 14 futrola izrađena je od visokokvalitetnog mekog TPU materijala, lijepo obložena, mirisa, sa udobnim osjećajem i odličnim otporom na otiske prstiju, ogrebotine i mrlje. - [Snažna magnetska usisana] : Slučaj i Phone 14 kompatibilan je sa magsafe punjačima i ima odličnu privlačnost, bez obzira na signal. Savršeno usklađena magnetska atrakcija čini bežično punjenje brže i stabilnijom.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe