.

.

Yasu Cat Kolekcionarski figure Ukras životinja za djecu Mini mačke figurice slatke kolekcionarske životinjske figure za djecu PVC mače

Yasu Cat Kolekcionarski figure Ukras životinja za djecu Mini mačke figurice slatke kolekcionarske životinjske

KM 1.67

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis : Naš divan mini model mini CAT, savršen dodatak za promjenu starog stila vašeg doma i stvoriti osvježavajući i udoban interijer Sa živopisnim izgledom i minijaturnim modelom, ovaj mačeni model neverovatno je realan i prikazuje finu izradu.
Simulacija mačja oblika ovog modela stvara aktivnu čineći ga idealnim za postavljanje u različite postavke, knjige, automobili, automobili , Dollhouse, TV ormarići, uredski stolovi i još mnogo toga. Služi kao svestrani ukras koji dodaje na bilo kojem prostoru.
ne samo pogodno za vrtnerele, ukrase automobila, ukrase doma, ukrase za lutke, kolekcije hobi, uređenja uredskih ormarića, pokloni za zabavu i poklone za odmor; Ove simpatične kolekcionarske figure različitih vrsta životinja također čine sjajne dodatke dječjim knjigama, tablicama i sobama. Mogu se koristiti kao topke za torte za mačju torte ili date kao rođendanske poklone ili poslastice za djecu koja će ih apsolutno voljeti.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe