.

.

Svilena hidrongea cvijet umjetna svila Hydrangea Premium svilena umjetna cvijeta elegantna lažna cvijeća glava s mame mekom dekorativnom cvijećem za kućnu svadbenu vazu Party Décor

Svilena hidrongea cvijet umjetna svila Hydrangea Premium svilena umjetna cvijeta elegantna lažna cvijeća

KM 7.50

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Popis dijelova :
Cvijet hidrangea od svile
Istaknilo Opis :
[Premium i dugoročno očuvanje] Za razliku od cvijeća pjene koje obično vidite, izrađene su hidrangea cvijeće i lišće cvijeće i lišće visokokvalitetnih materijala To je ekološki i nije lako izblijediti. Lakše je pohraniti i koristiti duže vrijeme od stvarnog cvijeća.
[DIY Dekoracija] Hydrangea umjetni cvjetovi mogu se saviti ili presjeći u skladu sa svojim DIY idejama. Oni su savršeni za pravljenje mladenkinih buketa, središnjih djela, ljubljenja, corsage, cvijeće torte ili bilo koje druge cvjetne ukrase i aranžmane koje želite na vašem vjenčanju, tušem ili kući.
[elegantno i Delikatno] Umjetni cvijet izgleda osjetljivo, elegantno i posebno. Možete ga kupiti kao poklon za roditelje, prijatelje i voljene osobe. Možete ga koristiti da biste savršeno ukrašavali svoju kuću i stvorimo opuštajuću i toplu atmosferu.
[Realistic i soft] Cvjetna glava je puna i mekana, visoka kvaliteta izgleda kao pravi cvijet, Pogodno za fotografiranje. Možete posipati parfem, onda će izgledati realnije.
[Jednostavno deformiranje] Umjetno cvijeće može se stisnuti ili deformirati tijekom transporta, molimo vas da pričvrstite cvijeće ručno da latice postavite da latice postavite sve pahulje ili pokušajte Duhanje cvijeća sa sušilom za kosu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe