.

.

Lamska noćna zidna ukras LED lagana zidna noć Noć vještica Gothic 3D smola svjetiljka za Halloween zabavu Početna Dnevni boravak Unutrašnjost dekor statue

Lamska noćna zidna ukras LED lagana zidna noć Noć vještica Gothic 3D smola svjetiljka za Halloween zabavu

KM 11.43

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Beautyinwhite iz Joybuy Marketplace LED svjetiljka noćna svjetlosno ukrašavanje noći za noći za noći za noći za noću za Halloween Gothic 3 D smola za Halloween Party Home Enterijer Dekor statue Bar - Karakteristike :
noćno svjetlo za kostur je obavezno poklon za koru za Halloween. Dostupan je u svjetim i blistavim stilovima. Savršeno za ljubitelje skeleta. Lijepo izrađena skeletna lampa.
Koristite ovu tamnu alternativnu svjetiljku da biste osvijetlili svoju sobu. Ova izdajnica je od visokokvalitetne smole prije nego što bude pažljivo ručno oslikana.
u mračnoj i tihoj noći, kad uključite ovu lampu, svjetlost puca iz očiju vrlo čudne i zastrašujuće! Morate biti oprezni! Kad se tama ponovo pojavi, može se pojaviti ispred vas!
ova lampica može dati vašu kuću užasnu atmosferu i odličan je izbor za Noć vještica!
ruku sa izvrsnim detaljima, svaki dio je vrlo realan da li je svaki dio vrlo realan je li usta, zubi ili pukotine u čelu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe