.

.

Hemoton okrugla platna za crtanje premium umjetnička ploča umjetnik okrugli oblik platna ploča ulja ulja za ulje platnene skichpad (bijela)

Hemoton okrugla platna za crtanje premium umjetnička ploča umjetnik okrugli oblik platna ploča ulja

KM 20.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis
r Ova platna ploča je konvencionalno proizvedena ploča i montirana je sa čistom pamučnom umjetničkom platnu. Sastaje potrebe edukatora, studenata i početnih umjetnika koji traže platno. Savršen je za učionicu, brze studije ili hobi koriste. funkcije
r. - Boja : bijela. - Materijal : platno. - Veličina 25cm : cca. 25 x 25 x 0,3cm. - pogodan za sve vrste medija, uključujući ulja, akrila i temperament. - izgrađen sa najkvalitetnijim materijalima, vrlo izdržljivim. - Ponudite savršenu kombinaciju kvaliteta, ekonomije i praktičnosti. - Izgrađen za postojanost i stabilnost, njegov savršen izbor za studente i hobiste. - poklon za vaše prijatelje koji vole DIY Slikarstvo. Pogodno za sve vrste medija, uključujući ulja, akrila i tempera . izgrađen sa najkvalitetnijim materijalima, vrlo izdržljivim. , i praktičnost . izgrađen za trajnost i stabilnost, savršen je izbor za studente i hobiste .

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe