.

.

Yasu Valance kratka šipka za zavjese Valance Gradijent boja Ocean Vallance Mekani svileni suncobran prozor za kuhinju Kupatilo

Yasu Valance kratka šipka za zavjese Valance Gradijent boja Ocean Vallance Mekani svileni suncobran

KM 3.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis : Naše Valance kratka zavjesa, savršen tretman prozora za poboljšanje ljepote vašeg doma Napravljeno od ultra meke, mikrofibrane mikrofibra, ovo Valanstvo nije samo luksuzno, već i izdržljivo i dugotrajno. Trostruka izgradnja tkanja osigurava izvrsne performanse sa 99 sunčevom svjetlom i 100 UV zaštite, čineći ga idealnim za bilo koju sobu u vašoj kući.
Naš Valance kratka zavjesa je neobična i srednja težina, pružajući mekan, svilenkast i glatko osjećajući se Lijep efekt naložite. Dolazi u raznim atraktivnim bojama koje odgovaraju vašem osobnom stilu i matičnom dekoru.
Ovaj funkcionalni valans može se objesiti samo da pusti prekrasan filter za svjetlo kroz vaše prozore ili uparivanje s zastorima u istom uzoru i materijalu za dodanu privatnost i Stil. Bilo da se radi o vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, kuhinji, wc-u, kupatilo ili spavaonica, ova valjana će uzdići izgled bilo kojeg prostora.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe