.

.

Užareni božićni star vijeički vempi za stepenište za božićne vence za božićne vence za prednje vrata za odmor zidni prozor viseći ukrasi za unutarnji kućni Xmas

Užareni božićni star vijeički vempi za stepenište za božićne vence za božićne vence za prednje vrata

KM 3.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od Joybuy Marketplace užaren božićni stepenište vijeica obrubne božićne vijeinje za božićne vijence za praznične zidne zidne prozore za viseće ukrase za unutarnji vanjski Početna Xmas Decor
Značajke :
【Visokokvalitetni materijal】 Garland izrađen je od slatkih materijala, izvrsno izrađeni prstenovi vrata od tkanine i poliestera koji ostaju zeleni krug. Božićni dekor vijenac je lijep i nije lako izblijediti, možete ga ponovo koristiti za Božić na sljedećem godini.
【Funkcija】 Naše bežične prelitne stubište odlikuje grane, konuse, ukrasi i lukove i LED svjetla. Možete ga staviti bilo gdje, za unutarnju ili natkrivenu upotrebu na otvorenom.
Povećajte lični bljesak na ulazna vrata svoje omiljene osobe : Vrijeme je za nadogradnju sa starih znakova dočeka. Užareni božićni stepenište vijeka Dekor za personaliziranje trijema je tamo gdje je. Pokaži svoj dom. Ovaj užareni božićni komar za vijence Povećava neko ukrasnu zabavu za sve.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe