.

.

Ukrasi za Noć vještica Halloween Drveni ukras ukrasi Halloween Party Scene Detara za potrebe za zabavom, ukrasi za stol za Noć vještica, ukras za Noć vještica

Ukrasi za Noć vještica Halloween Drveni ukras ukrasi Halloween Party Scene Detara za potrebe za zabavom,

KM 3.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Please kindly noted that this item is sold by Happy from Joybuy marketplace
Make your Halloween celebrations more enchanting and eerily delightful with our meticulously designed and expertly crafted Proizvodi. Bez obzira da li ste novajlija ili začinjeni zaljubljenik za Halloween, mi imamo upravo ono što trebate pretvoriti svoj dom u progoni lijepi prostor. Spremite se za impresioniranje svojih gostiju svojim zadivljujućim odabirom ukrasa za Noć vještica. Od intrigantne dizajnirane za ljuljanje Halloween Dekor, naša kolekcija kutinja je da uzdigne vašu porodičnu atmosferu. Svaki komad zamišljeno je stvoren da doda dodir magije i misterije na vaše svečanosti.
Svršom pažnjom na detalje i posvećenost kvaliteti, Kevche osigurava da svaki kupac, svaka transakcija i svaka stavka ispunjava najviše standarde. Naši proizvodi nisu samo u vezi sa estetskom privlačnošću, već i o praktičnosti i ljubaznosti korisnika. Jednostavan za sastavljanje, čuvanje i ponovnu upotrebu, dizajnirani su tako da vaš Halloween Dekocking doživljavaju povjetarac.
Karakteristike : Materijal : Materijal : Smola Veličina : 15 * 7 * 7cm
Dođite! Dodajte ovu gadnu, slim, lupajte malu nered u svoju horor kolekciju.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe