.

.

Mouyce božićni dekor božićne ptice fromne diyine uljna boja brojeva sa brojevima ručno oslikana umjetnička djela

Mouyce božićni dekor božićne ptice fromne diyine uljna boja brojeva sa brojevima ručno oslikana umjetnička

KM 5.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj artikal prodaje od Joybuy Marketplace Božićna ptica bez nafte uljane brojeva sa brojevima Diy ručno oslikano platneno crtanje ručno ukrašavanjem kućne sobe 40 x 50cm
r. Značajka :
r. Slikanje brojeva Komplet idealan je uvod u užitke slikanja, bez obzira na iskustvo ili starost. To je savršen prvi korak za početnike da uživaju u slikarskoj umetničkoj delu. Jednostavno primijenite numerirane boje u praznine s istim brojem na platnu za stvaranje vlastitog remek-djela. Nudi sve osnovne slikarske sposobnosti, osjećaj postignuća i zabave. To će biti vaše vlastiti remek-djelo za kolekciju. Ova vrhunska slika po brojevima komplet može čak biti uokviren da napravi fantastičnu sliku za vaš zid. Specifikacija :
r. Odraz veličine : 40 x 50cm / 15,75 x 19,69in
r. Okvir : ne uključuje
r. Funkcija : DIY, Slobodno vrijeme, zabava, umjetnička, ekološki prihvatljiva
r. DIY koraci :
r. Otvorite okvir i provjerite sliku pomoću alata brojeva. Provjerite boju boje i redoslijed brojeva raspoređenih na ulje na ulje. Otkrijte platno, vidjet ćete puno simbola koji odgovaraju brojevima boja. Ispunjena područja koja su označena brojevima sa odgovarajućim bojama.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe