.

.

Lyky Bike Lock sa kombiniranom bravom za bicikl za bicikl seceride za biciklističke kabel brave s integriranim zaštitom od krađe

Lyky Bike Lock sa kombiniranom bravom za bicikl za bicikl seceride za biciklističke kabel brave s integriranim

KM 3.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis : Naša digitalna kombinirana brava s svjetlom za bicikle, dodatak za ljubitelje bicikla Dizajniran je na umu praktičnost i sigurnost, ova brava je obavezno za bilo koji bicikl.
Lagani glavni okvir koji je uključen u bravu čini ga nevjerovatno lako nositi, savršen za one u trenutku u idi. To se može bez napora učvrstiti na sigurnosnu cijev, osiguravajući sigurnu fit koja se neće pomaknuti. Ali što postavlja ovu bravu je njegova ugrađena svjetlost lozinke.
Otključavanje bicikla noću nikad nije bilo lakše zahvaljujući osvjetljenoj svjetlu za lozinku. Čak i u uvjetima slabog osvetljenja, nećete imati problema sa posmatranjem i unosom vaše lozinke. Nema više pamćenja u mraku. Da biste zaštitili okvir i točkove svog bicikla, zamotali smo kućište zaključavanja u trajnom PVC materijalu. To osigurava da vaš dragocjeni bicikl ostaje neoštećen tokom upotrebe, pružajući vam mir uma. To pruža poboljšanu zaštitu i zaštitu od krađe za vaš bicikl. Možete vjerovati da će vaš bicikl ostati tamo gdje ste ga ostavili.
sa petocifrenim značajkama lozinke koja nudi 100.000 mogućih kombinacija, možete biti sigurni da je vaš bicikl zaštićen maksimalnom sigurnošću.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe