.

.

Lieonvis Courterink Drill Set podesiva bušilica HE Hank bušilica za bušenje teških bušilica za bušenje sa štitnikom od graničnog prstena za drvo za drvo meki metal

Lieonvis Courterink Drill Set podesiva bušilica HE Hank bušilica za bušenje teških bušilica za bušenje

KM 8.90

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Lista dijelova :
5x Hex Shank Bušilica za bušilice
2x konusna bušilica
1x Hex Shanken ključ
1x granični prsten
Istakni opis :
[Snažna i izdržljiva] Bušilica za bušenje je izrađena od čelika velike brzine, a krov je izrađen od visokog ugljičnog čelika Bušilica za bušenje ima visoku tvrdoću, nudi vrhunsku reznu snagu i izdržljiva za dugačku upotrebu.
[Hex Shank] Universal 1/4 "Hex Shank sprečava proklizavanje standardnih Chucka i kompatibilan je sa svim 1 / 4 "Crvene promjene Chucks. Bit COUPERSINK ima podesivu rupu sa 4 oštrica i 82 stupnja prevara, koji pružaju prikladniju konusnu rupu za vijčano bušenje.
[podesivo duljine probijanja] labavom i zatezanjem vijaka koji pružamo , Dužina bušenja bita za bit može se podesiti za smještaj vijaka različitih duljina.
[Sadržaj paketa] dobit ćete 5pcs HEX SHANK BITSINK DUPINS, 2pc suženi bušilice, 1pc šesterokutni ključevi , 1pc granični prsten. Dovoljna količina može udovoljiti vašim dnevnim potrebama, a ključ vam može pomoći da podesite vijak
[Wide Application] Set bušilice sa kombinacijom savršen je za drvene daske, vlaknaste ploče, šperploču, plastiku, PVC i Meki metali.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe