.

.

Vrtna torba 600D Oxford Tkanina za vrtobu teški vrt Tote torba Veliki kapacitet Vrtni alat za pohranu Organizer Torbica s više džepova za vrtlarstvo dvorišta

Vrtna torba 600D Oxford Tkanina za vrtobu teški vrt Tote torba Veliki kapacitet Vrtni alat za pohranu

KM 3.33

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Trajan materijal : Naše vrtne bašte za skladištenje alata izrađena je od vodootpornog tkanina od 600 D Oxford, koja je otporna na habanje i izdržljiva, izdržljiva voda, tlo, beton i Meko obloge lako se očisti
Veliki kapacitet : Veličina vrtne torbe za vrt 31 x 26 x 15,5 cm / 12 x 9,8 x 5,9 u, što je dovoljno za pohranu raznih alata za vrtlarstvo i vrlo je Pogodno za nošenje malih i srednjih esencijalnih vrtlarnih alata i dodataka.
Višestruki džepovi : Naša vreća za vrtlaru ima mnogo manjih dijelova za nastavak alata za lak pristup, veliki glavni odjeljak za zadržavanje velikih alata, sjemenki, niza itd., dok su vanjski džepovi dizajnirani za držanje malih alata za ruke .
Ergonomska ručka : vrtna torba sa udobnim prianjem, a ručka u skladu s ergonomskim dizajnom, smanjujući pritisak na zglob i ruku. Ojačajte dno torbe s alatima, što ga čini lako ustajanje.
Široka primjena : Ova torba može se koristiti kao vrtna torba za vrt ili kao opće vrećicu za skladištenje domaćinstava.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe